Alleypiast Forum

Alleycat Pruszków & Piastów

Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-02-13 20:20

Apurimac
Użytkownik
Zarejestrowany: 2008-09-28

Problemy z systemem

Kemot ratuj!
Nie wiem dlaczego ale od 2-3 dni wczytanie strony WPG przebiega u mnie w jakiś dziwny sposób.
Po wyświetleniu  tekstu, mapka na stronie głównej oraz, co za tym idzie cała strona przeładowuje się wielokrotnie przez ok 1 minutę nie pozwalając na wykonanie żadnej operacji. Wygląda to tak jakbym miał wciśnięty bez przerwy klawisz F5 w IE. Po tym czasie wszystko stabilizuje się i można normalnie skorzystać ze strony. Niestety wyjście i wejście ponowne wywołują cały ten proces ciągłego przeładowywania się ponownie.

Offline

#2 2009-02-13 20:24

dyziek86
Użytkownik
Skąd: Brwinów
Zarejestrowany: 2006-10-09
www

Re: Problemy z systemem

dziwne, u mnie działa, może to jakiś problem niezależny od strony?

Offline

#3 2009-02-13 21:50

Kemot
Użytkownik
Skąd: Pruszków
Zarejestrowany: 2006-07-31
www

Re: Problemy z systemem

Dziwne, ja nic nie zmieniałem.
Dzieję się tak tylko na stronie głównej?
Problem występuję w różnych przeglądarkach (jakich)?

Po edycji:
Dokonałem małej zmiany rozwiązującej problem, który mógł występować w przeglądarce Safari. Czy problem dalej występuje?

Offline

#4 2009-02-14 08:06

ASTON86
Użytkownik
Skąd: Leoncin
Zarejestrowany: 2009-02-14
www

Re: Problemy z systemem

Ja miałem ten sam problem na przeglądarce pokrewnej z Safari czyli Google Chrome, chociaż mi strona po wejściu przeładowywała się tylko raz.  Teraz jest już wszystko OK.

Offline

#5 2009-02-14 08:16

Apurimac
Użytkownik
Zarejestrowany: 2008-09-28

Re: Problemy z systemem

Kemot, dziękuję za szybką akcję! Strona już wczytuje się dobrze smile
Problem dotyczył oczywiście Safari.

Offline

Stopka forum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson