Alleycat Pruszków & Piastów
Nie jesteś zalogowany.
Hej,
zabawiłem sie troche w oznaczenie zabawy dla swojej drużyny, jednak ma to być w późniejszym terminie.
Mam propozycje dla WaypointGraczy, i pytanie.
Majówka czy później.... kto byłby zainteresowany maratonem (a raczej zabawą, bo nagród nie mam). Na orientacje. Mi trasa wyszla ok. 120km wszystkie punkty.
Tereny puszczy słupeckiej, lasy białołeki i troche Legionowskie lasy, Lasy nieporęckie najdalszy punkt Rynia przy zegrzu.
Okopy, Wiaty, Bunkry, tajemnice ukryte w lasach z czasów 2 wojny światowej i z XIX wieku.
Mape mam przygotowaną i punkty. Pomoc potrzebna przy kserowaniu, oraz ew. sprawdzeniu kodów na punktach.
Zainteresowanych proszę o @ na wincent3@poczta.fm
Pozdrawiam i życzę miłej jazdy.
jak sobie zyczycie... moze 15-16 maj? nie tak to odlegly termin jest szansa ze wszystkie wlepki sa na miejscu... proponuje 16. a 15 kogos kto by sie przejechal po 4-5 punktach i sprawdzil czy nikt nie zerwal.
Jest jakas szansa na kopie map? ktos moze za free to wykonac? ja niestety mam druk tylko b/w i sam sie nacialem potem szukajac drogi na strumykach ![]()
A może zrobisz wpisowe za 5zł - starczy na druk map.
Potrzebujesz tak bardzo pomocy z organizacją, bo sam bym się przejechał jako uczestnik? ![]()
Ogłoś datę na wszystkich warszawskich i podwarszawskich forach rowerowych żeby sprawdzić jaka będzie reakcja na ten termin, żeby się nie okazało, że przyjedzie kilka osób.
Może być kilka
licze raczej na waypointówców...
Moze pare jeszcze znajomych.
Nie jest to nigdzie zgloszone, zadne zabezpieczenie medyczne wiec nie chce za bardzo sie rozpowszechniac.
2. No moge sprobowac dzien wczesniej przejechac najwyzej 2 punktow nie ogarne czy wlepka jest.
Postaram sie za free, jak sie nie uda to wpisowe w ramach Xera.
Zapraszam na osobiscie organizowana zabawę.
INFO !!!
----------------------------------------------------------------------------------------
Maraton na orientację (Tych nie sportowych też zaprszam do zabawy).
16 Maj.
Start o godzinie 11:00.
Koszt: free, lub koszt xerówek mapy
Co trzeba?
Cos do pisania, przydatny kompas(nie konieczny), Rower.
Start na kładce rowerowej nad trasą toruńska.
http://maps.google.com/maps?q=52.302198 … 3&z=18
Dystans:
Można wybrać wszystko ok. 100km lub cześć okolo 40km. Lub po prostu pojechać dla zabawy 2 punkty ![]()
ze wzlegdu na ilosc potrzebnych xerówek proszę o zapisanie się drogą @.
Wincent3@poczta.fm temat Maraton -> tresc zgałaszam sie w ilosci X osob.
Zachęcam! To nie jest zwykłe ściganie się, a dobra zabawa ![]()
Pozdrawiam i liczę do zobaczenia!
Ostatnio edytowany przez wincent3 (2010-04-30 23:19)
http://aktywni.pl/druzyny/spotkanie/zabawa-z-mapa/
Tutaj całe info. 16.05 godzina 11:00. Dojazd na pętle autobusową bródno, lub rowerem ![]()
Proszę o zgłoszenia na @.
nie dostalem do tej pory jeszcze zadnego zglosznia... rozumiem ze ludzie czekaja na pogode... dla 5 osob to troche nie ma sensu, jesli do piatku nie wplynie chociaz pare odpowiedzi na wincent3@poczta.fm od osob zainteresowanych to termin przesune.